با شکل و فرم مشابه و البته با نامهای متفاوت ساخته و پخش شدهاست. تهیهکنندهٔ برنامه شام ایرانی ادعا کرد که این برنامه را بدون توجه به برنامههای مشابه دیگر ساختهاست و برنامه شام ایرانی از نظر فرم و محتوا شباهتی با برنامههای مذکور ندارد. اما تنها ۴ روز بعد، محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس ایران گفت که «بزرگان نظام» (اصطلاحی که برای اشاره به رهبر جمهوری اسلامی مورد استفاده قرار میگیرد) «کش دادن» ماجرای سؤال از محمود احمدینژاد توسط نمایندگان مجلس را به صلاح ندانستهاند. این تیم در مجموع امتیازهای تیمها در تاریخ لیگهای سراسری ایران، در رتبهٔ نخست قرار دارد و در مجموع تمام دورههای لیگ برتر ایران صاحب بیشترین گل زده و بیشترین برد است. عين عبارت آقای حلبی در اين مورد چنين است: "در هيچ يک از کتب فلسفي از نوشتههاي ابو علي سينا گرفته تا صدر المتألهين شيرازي با چنين حقيقتي برنميخوريد. آنان از اين سر که روشنگر واقعيت افعال است محروم ماندهاند. در کتابهاي کلامي هم اين مطلب يافت نميشود. دريافت اين اصل از آن کساني است که ملکوتشان به مقام ولايت امام زمان ارواحنا فداه اتصال يافته است و آن حضرت آنها را بر اين حقيقت واقف نمودهاند و تنبه دادهاند و اکنون پس از پنج واسطه براي شما مطرح ميگردد. براي آن که اندکي با اين واقعيت آشنا شويد يکي از افعالتان را در نظر آوريد: شما جرعهاي آب مينوشيد." پرسش اين است که از ديدگاه آقای حلبی اين پنج واسطه آيا شامل "صاحب علم جمعی" هم هست کلیک کنید يا نه؟
علی صادقی نقد
صبح آن شب عشقی، خسته، لب حوض دستهایش را میشست. همچنین پس از رفع توقیف و پخش این مجموعه نیز حواشی زیادی در مورد یکی از قسمتهای آن به میزبانی لادن طباطبایی به وجود آمد. یکی از آهنگهای مشهور هاتف آهنگ «رسالت محمد» (الله الله) که در سالهای اول انقلاب ایران در ایران خوانده شد. همچنین گفته شده الله در زمان خلقت، شمار ماهها را ۱۲ تا قرار دادهاست. ما در افغانستان بهخاطر مذهب و قومیت خود مجرم و در حبس بودیم، به این امید به استرالیا پا نهادم که آزادی نداشته در میهنم را اینجا بیابم، اما با پا نهادن در بازداشتگاه بندر هدلند و مشاهدهٔ قفل و زنجیر دروازهها و حصارهای بلند دیوارها با خود گفتم: آن آزادی که من به دنبالش بودم این نیست. وَالّا آنجایی که ما چیزی را بهعنوان منافع ملّی در نظر میگیریم لکن هویّت ملّی را پایمال میکنیم، قطعاً اشتباه کردهایم، این منافع ملّی نیست … غروب که میشد هیچ زن و کودکی جرأت بیرون آمدن از خانه را نداشت. و پس از آن اصطلاحی شد که به معترضان به نتایج انتخابات اطلاق میشد.
علی صادقی نیا
ریشه این اصطلاح به دو قرن اول صدر اسلام برمیگردد، جایی که به کشمکشها و جنگهای داخلی در جامعه مسلمانان به وجود آمد فتنه نامیده میشد. همچنین از شکلگیری و انشقاق مسلمانان و تشکیل شیعه و سنی نیز به عنوان فتنه یاد میشدهاست. بهطور کلی، فتنه اصطلاحی است که حکومت ایران به اعتراضات ضددولتی میگوید. مواردی مانند کشمکشهای بین علی و معاویه که با رسیدن معاویه به مسند حکومت اسلامی پایان یافت، قیام حسین در کربلا، علیه یزید (توسط منابع نزدیک به امویان)، خروج عبدالله بن زبیر علیه یزید در مکه، قیام شیعیان عراق و ایران علیه سلسله اموی که به سرنگونی امویان منجر شد. پس از پایان هر شب، مهمانان و خود میزبان (از سری چهارم) به آن شب نمره میدهند؛ تا در نهایت در شب پایانی هر فصل برنده مشخص شود و به وی جایزه تعلق گیرد. پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی ایران و پایان جنگ هشت ساله میان ایران و عراق، در شرایطی که تبلیغات رسمی حکومت برای ادامه جنگ با شعار «جنگ جنگ تا رفع فتنه از جهان» ادامه داشت کار آسانی برای خمینی و طرفدارانش نبود. ساندیسخور: اصطلاحی است که اغلب از طرف مخالفان حکومت، به تظاهرکنندگانی اطلاق میشود که از سوی حکومت و برای حمایت از حکومت تظاهرات میکنند.
پس از آن به افشاگریهای سیاسی اطلاق علی صادقی استقلالی است یا پرسپولیسی شد و به ادبیات سیاسی ایران راه یافت. پس از آن این جملات به ادبیات سیاسی ایران راه یافت و در بین مردم معروف شد. نرمش قهرمانانه: اصطلاحی است که توسط سید علی خامنهای در سال ۱۳۹۲ و پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ به ادبیات سیاسی ایران افزوده شد. زمینلرزهٔ ۱۳۹۲ ه. ش: در ۲۰ فروردین ۱۳۹۲ در شهرستان دشتی استان بوشهر زمینلرزهای به بزرگی ۶٫۱ ریشتر رخ داد که باعث کشته شدن ۳۹ نفر و مصدومیت ۸۵۰ نفر شد. از دیگر تک آهنگهای تأثیرگذار وی، میتوان به آهنگ «خرداد» اشاره کرد که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ ایران و به یاد کشته شدگان «جنبش سبز» و وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ اجرا و منتشر شد. وزارت ارشاد فصل دوم مجموعهٔ شام ایرانی را توقیف کرد. ابوالحسن غفاری (عموی کمالالملک) در این پرده نقاشی که در اصل برای کتاب هزار و یکشب ترسیم شده، هارون الرشید را به شکل ناصرالدین شاه و جعفر برمکی را به شکل امیرکبیر در کنار جوانی که احتمالاً عباس میرزاست نقش کردهاست که این نقاشی را میتوان به هوشمندی و آیندهنگری نقاش یا به بدخواهی دشمنی او با امیرکبیر منتسب کرد. This content was cre ated by GSA Con tent Generator DEMO.